Ispanijos čempionate - "Real" nesėkmė ir sirgalių siautėjimas © Eurofootball.lt
Šeštadienį Ispanijos čempionate buvo sužaistos trejos rungtynės, o ketvirtąją dvikovą antrajame kėlinyje nutraukė chuliganiškas sirgalių elgesys.

Sevilijos "Real Betis" ir Bilbao "Athletic" vienuolikių susitikimą 72 minutę sustabdė vietos aistruolių mestas mineralinio buteliukas, pataikęs į svečių vartininką Armando. Futbolininkui veide atsivėrusią nedidelę žaizdą teko siūti, o arbitras rungtynes nusprendė nutraukti.

Tuo metu Bilbao vienuolikė pirmavo rezultatu 2-1, todėl beveik neabejojama, jog pergalė jai ir bus užskaityta.

Tuo tarpu sensacingą pralaimėjimą patyrė Madrido "Real" ekipa, išvykoje 1-0 turėjusi pripažinti tarp autsaiderių žengiančios, tačiau pastaruoju metu gerus rezultatus demonstruojančios La Korunijos "Deportivo" komandos pranašumą.

Vienintelis įvartis į Ispanijos čempionų vartus krito 57 minutę - Felipe kairiajame krašte suklaidino gynėją Miguelį Torresą ir perdavė kamuolį į baudos aikštelę, kur jį netyčia į vartus keliu nukreipė "Real" gynėjas Pepe.

Sostinės komanda ir toliau tvirtai pirmauja pirmenybėse, artimiausią persekiotoją "Barcelona" klubą lenkdama 8 taškais, tačiau katalonai yra sužaidę rungtynėmis mažiau.

Itin nesėkmingai sezonas ir toliau klostosi "Valencia" ekipai - šį kartą Ronaldo Koemano auklėtiniai namie 1-2 pralaimėjo "Sevilla" ir žengia tik dešimtoje pozicijoje.

Rezultatai:

"Valencia" 1 - 2 "Sevilla"
11' [0 - 1] Luis Fabiano
22' [0 - 2] Luis Fabiano
90' [1 - 2] Raul Albion

La Korunijos "Deportivo" 1 - 0 Madrido "Real"
57' [1 - 0] Pepe (į savo vartus)

Huelvos "Recreativo" 4 - 2 "Real Murcia"
19' [0 - 1] Enrique de Lucas
20' [1 - 1] Sinama Pongolle
59' [2 - 1] Marcos Ruben
72' [3 - 1] Sinama Pongolle
74' [3 - 2] Daniel Alonso Vallejo Ivan (11 m.)
85' [4 - 2] Marcos Garcia Barreno Marquitos

Nutrauktas mačas:

Sevilijos "Real Betis" 1 - 2 Bilbao "Athletic"
8' [0 - 1] Francisco Javier Yeste
35' [1 - 1] Mark Gonzalez
65' [1 - 2] David Lopez