"Schalke" – "Barcelona": mintys po burtų traukimo © Eurofootball.lt
Dar vienas ne mažesnio dėmesio susilauksiantis UEFA Čempionų Lygos ketvirtfinalio mačas įvyks tarp Vokietijos Bundesligos vicečempiono Gelzenkircheno „%c00015“ ir 2005 metų šio turnyro nugalėtojo Ispanijos „Primera“ lygos vicečempiono „%c00006“ klubų.

Vyriausiasis „Schalke“ treneris Mirko Slomka atskleidė, kad po burtų liko sujaudintas, jog jo komandai teks susikauti su labai grėsmingu varžovu iš Ispanijos.

„Šie burtai yra labai geri ir klubui, ir komandai. Mums tai - milžiniškas iššūkis“, - sakė M.Slomka.

„Be abejo, mačas su „Barcelona“ bus tikrai didelė šventė mūsų ekipos sirgaliams, kadangi Katalonų klube rungtyniauja ne viena pasaulinio masto žvaigždė, - pridūrė „Schalke“ treneris

„Turėtume pasistengti ir pirmosiose rungtynėse su milžinišku sirgalių užnugariu pasiekti gerą rezultatą prieš atsakomąjį mačą Barselonoje“, - kalbėjo M.Slomka.

„Jau rungtynės su „Porto“ mums buvo labai didelis įvykis, o dabar paaiškėjus, jog susikausime su „Barcelona“, išsipildė „Schalke“ svajonės, - komentavo vokiečių klubo vykdantysis direktorius Peteris Petersas. – Man „Barca“ savo reputacija pranoka Madrido „Real““.

„Visi mūsų klube visuometnorėjo, kad „Schalke“ susikautų su tokio aukšto rango ekipa aukščiausios klasės turnyre, tad esame patenkinti, jog mūsų svajonė tapo realybe“, - užbaigė P.Petersas.

Tuo tarpu „Barcelona“ klubo techninis direktorius Txiki Begiristainas liko patenkintas ne tiek pačiais burtais, kiek galimybe žaisti atsakomąsias rungtynes namie.

„Esu laimingas, kad antrąsias rungtynes žaisime namuose, nes tai yra labai svarbus faktorius, - teigė T.Begiristainas. – Kita vertus, jaučiame didžiulę pagarbą „Schalke“ klubui, kuris ankstesniame etape privertė pasiduoti „Porto“.

Paklaustas apie turnyre rungtyniaujančias net keturias stipriausias Anglijos „Premier“ lygos komandas, „Barcelona“ techninis direktorius pripažino: „Taip, turnyre liko visos keturios Anglijos komandos ir verta pripažinti, kad būtent „Premier“ lyga yra stipriausia Europoje“.