"Fenerbahce" - "Chelsea": mintys po burtų traukimo © Eurofootball.lt
Londono "%c00042" strategas Avramas Grantas nesitikėjo lengvo pasivaikščiojimo, o Stambulo "%c00148" atstovai leido suprasti, jog burtais nėra nusivylę.

Pirmosios šios UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio poros rungtynės didžiausiame Turkijos mieste vyks balandžio 2 dieną, o atsakomoji dvikova Anglijos sostinėje bus surengta balandžio 8-ąją.

"Kiekvienos rungtynės šioje turnyro fazėje yra sunkios,- kalbėjo A.Grantas. - Aštuntfinalyje jie puikiai rungtyniavo prieš "Sevilla", o juk šiai komandai pralaimėjo "Arsenal".

"Burtai nėra lengvi, bet mūsų tikslai lieka tie patys. Esame klubas, dar nežaidęs finale, bet norintis tą padaryti. Tai mūsų pagrindinis siekis ateinantiems metams, bet - kuo anksčiau, tuo geriau."

Tuo tarpu klubo vykdantysis direktorius Peteris Kenyonas šypsojosi ir džiaugėsi, kad kelyje pavyko išvengti kitos Anglijos ekipos.

"Esu labai patenkintas,- sakė jis. - Tikėtis palankių burtų yra naivu, bet norėjome išvengti susitikimo su anglais ir mums pasisekė.

"Nepaisant kelių nuviliančių rezultatų pastaruoju metu, klubo vadovai visiškai pasitiki futbolininkais ir treneriu štabu, kurie turėtų užtikrinti sėkmingą sezono pabaigą."

Tuo tarpu "Fenerbahce" viceprezidentas Nesetas Yalcinas pažymėjo būtinybę įmušti bent vieną įvartį pirmose rungtynėse Stambule.

"Žinome, kad "Chelsea" ekipai keletą pastarųjų sezonų Čempionų lygoje sekėsi ne itin gerai, todėl tai įdomi pora.

"Londono klubas gerai ginasi, todėl privalome nuginkluoti jų vartininką Stambule - tai svarbiausia."