"Arsenal" - "Liverpool": mintys po burtų traukimo © Eurofootball.lt
Nei "%c00045", nei Londono "%c00041" klubų atstovai pernelyg nesidžiaugė, kad burtai būtent šias dvi Anglijos ekipas suvedė į vieną UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio porą.

Pirmą kartą vienuolikės ginklus balandžio 2 dieną surems Londone, o dar po 6 dienų susitiks Liverpulyje. Verta pažymėti, kad tarp šių mačų - balandžio 5 d. - sostinėje "Arsenal" vėl priims "Liverpool", tik šį kartą - nacionalinių pirmenybių rungtynėse.

"Tikėjomės išvengti anglų klubo, bet yra kaip yra. Gerai bent tiek, kad neteks keliauti į Turkiją",- tikino "Liverpool" vykdantysis direktorius Rickas Parry.

"Arsenal" - aukščiausio kalibro klubas,- sakė Liverpulio komandos strategas Rafaelis Benitezas. - Bet rungtynių laukiame pasitikėdami savimi, nes dabar žaidžiame gerai.

"Labai svarbu, kad antrąją dvikovą žaisime namie, nes "Anfield" stadionas mus papildomai įkvepia kovai. O juk kai tenka grumtis su tokiu varžovu, viską gali lemti ir smulkiausios detalės.

"Lengva, be abejo, nebus, nes "Arsenal" rungtyniauja taip pat puikiai ir pirmauja "Premier" lygoje. Bet mes pastaruoju metu mušame daug įvarčių, laimime rungtynes, išsaugome savo vartus sausus ir tai nuteikia optimistiškai."

Londono ekipos strategas Arsene'as Wengeras taip pat negailėjo pagyrų varžovui, tačiau išreiškė viltį peržengti ir šį barjerą.

"Tai - įdomūs ir iššūkį mums metantys burtai,- teigė prancūzas. - Aštuntfinalyje buvome pakankamai pajėgūs įveikti praėjusio sezono Čempionų lygos nugalėtoją "Milan", tad kodėl dabar to paties nepadarius su finalininku "Liverpool"?

"Kaip jau minėjau, būtų buvę geriausia žaisti su užsienio ekipa, nes tai Europos turnyras, bet pasiruošiau kautis su bet kuo. Esame kupini ryžto patekti į pusfinalį."

"Arsenal" klubo generalinis direktorius Keithas Edelmanas taip pat patikino nesidžiaugiąs, jog teks susitikti su "Liverpool".

"Liverpulio klubas yra išties labai pajėgus. Jam atstovaujantys futbolininkai puikiai supranta Čempionų lygos turnyro specifiką",- kalbėjo K.Edelmanas.

"Manau, komandos bus puikiai išanalizavusios viena kitos žaidimą, nes susitiks net triskart per savaitę."