Oficialu: K.Benzema susiejo savo ateitį su "Lyon" © Eurofootball.lt
Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybių lyderis „%c00055“ klubas paskelbė, kad rezultatyviausias komandos puolėjas Karimas Benzema (%p03842) prie savo ankstesniojo kontrakto pridėjo papildomus vienerius metus ir nuo šiol liks „Stade Gerland“ iki 2013-ųjų metų.

Jaunasis 20-ies metų Prancūzijos rinktinės narys, kurio kontraktas su „Lyon“ turėjo baigtis 2012-aisiais, pasirašydamas naują sutartį įsipareigojo likti Lione iki 2013 metų birželio 30-osios dienos, o taip pat turi galimybę dar kartą ją pratęsti iki 2014 metų.

„Vėlų ketvirtadienio vakarą „Lyon“ prezidentas Jeanas-Michelis Aulas padedamas Bernardo Lacombe, paskelbė, kad „Ligue 1“ pirmenybių rezultatyviausias žaidėjas Karimas Benzema pratęsė savo sutartį iki 2013 metų. Futbolininkas ir prezidentas pasiekė susitarimą, kad šis kontrakto pratęsimas yra labai svarbus abiems pusėms“, - rašoma oficialiame „Lyon“ klubo internetinės svetainės pranešime.

Šį sezoną „Ligue 1“ pirmenybėse futbolininkas yra tiesiog nesustabdomas ir jau per 28-erias varžybas pelnė17 įvarčių ir yra rezultatyviausias čempionato žaidėjas. Be to, dar keturis tikslius smūgius jis pridėjo ir UEFA Čempionų Lygoje.

Devynis kartus savo nacionalinei rinktinei atstovavęs K.Benzema praėjusių metų rugpjūtį jau buvo pratęsęs savo sutartį su „Lyon“. Sausio mėnesio transferų lango metu snaiperis buvo Anglijos čempionų „%c00040“ ir Ispanijos galiūnų Madrido „%c00003“ klubų akiratyje.

„Karimas Benzema įmuša daug įvarčių vadovaudamasis protu negu naudodamasis fizine jėga ir man taip patinka“, - savo nuomonę apie „Lyon“ ekipos puolėją išreiškė buvęs legendinis prancūzų saugas, UEFA prezidentas Michelis Platini.

„Žmonės jį lyginą su Ronaldo, bet galiu pasakyti, jog jis labiau primena seno stiliaus puolėją. Jis yra geriausias „Lyon“ klubo žaidėjas, kuris ir išaugo šiame klube, o tai yra kažkas, apie ką žmonės turėtų pamąstyti“, - pridūrė M.Platini.