"Spartak" gretas sustiprino vokiečių gynėjas © Eurofootball.lt
Nenumaldomai artėjant naujajam Rusijos „Premier“ lygos sezonui vicečempionas sostinės Maskvos „%c00114“ klubas iš Vokietijos Bundesligos Berlyno „%c00105“ ekipos įsigijo vidurio gynėją Maliką Fathi (%p01577).

24-erių metų futbolininkas, 2006 metais Vokietijos nacionalinės rinktinės gretose sužaidęs du mačus, su garsiuoju Rusijos klubu pasirašė ketverių metų sutartį. Naujojoje komandoje centro gynėjas vilkės 4-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

M.Fathi tapo jau penktuoju „Spartak“ naujoku šį tarpsezonį. Kiek anksčiau sostinės klubas įsigijo Rusijos jaunimo (U-21) rinktinės vartininką Soslaną Džanajevą ir jaunių (U-19) rinktinės saugą Igorį Gorbatenko.

Taip pat atvyko gynėjas iš Baltarusijos Yegoras Filipenko ir krašto saugas iš Argentinos Cristianas Maidana. Į komandą pasibaigus nuomos sutartims sugrįžo puolėjas Aleksandras Pavlenko ir Olegas Dineevas.

Berlyne gimęs M.Fathi Vokietijos jaunimo (U-21) rinktinės sudėtyje sužaidė daugiau negu 20 rungtynių, o per 123-ejas Bundesligos varžybas „Hertha“ gretose jis sugebėjo įmušti du įvarčius.

Jau penktadienį prasidės 2008-2009 metų Rusijos „Premier“ lygos sezonas. Tiesa, „Spartak“ startuos tik sekmadienį, centrinėse turo rungtynėse, neabejotinai sulauksiančiose daugiausiai žiūrovų dėmesio, kadangi klubas surems ginklus su čempionu Sankt Peterburgo „%c00073“.