R.Benitezas: viską nulėmė pirmosios rungtynės © Eurofootball.lt
"%c00045" stratego Rafaelio Benitezo teigimu, jo auklėtiniai buvo viena koja Čempionų lygos ketvirtfinalyje jau po pirmosios pergalės prieš Milano "Inter".

'Raudonieji' namie varžovus prieš dvi savaites įveikė 2-0, o antradienį Milane iškovojo dar vieną pergalę, šį sykį - 1-0.

"Rungtynės buvo sunkios, nes "Inter" yra labai stipri komanda, bet galiausiai viską nulėmė pirmojo mačo rezultatas",- tikino R.Benitezas.

Įdomu tai, kad abu kartus italai dvikovas baigė dešimtyje - pirmose rungtynėse raudoną kortelę užsidirbo Marco Materazzi, antrose - N.Burdisso.

"Aišku, žaisti lengviau, kai aikštėje varžovų yra vienu mažiau. Jie ir taip turėjo žūtbūt laimėti, o po šio teisėjo sprendimo užduotis tapo dar sunkiau įgyvendinama",- sakė ispanas.

Strategas taip pat pridūrė, jog rezultatui įtakos turėjo ir ekipų sportinė forma - "Liverpool" šiuo metu išgyvena pakilimą, o pastarieji "Inter" rezultatai nebėra tokie geri, kaip sezono pradžioje.

"Esame geroje formoje, o Milano komandai šis periodas - tikrai ne pats sėkmingiausias",- sakė R.Benitezas.

Tuo tarpu Liverpulio klubo kapitonas Stevenas Gerrardas sakė, jog dvikova nebuvo lengva.

"Nepasakyčiau, jog laimėjome nesunkiai, nes varžovas - labai stiprus",- tikino anglas.

"Ypač nelengva buvo iki tol, kol jų žaidėjas buvo pašalintas iš aikštės. Atvykome čia norėdami nepraleisti įvarčio ir siekdami kažką sukurti kontratakuodami ir mums tai pavyko įgyvendinti."