R.Mancini: skirtumas tarp komandų - raudonos kortelės © Eurofootball.lt
Milano "%c00037" vyriausiasis treneris Roberto Mancini po nesėkme pasibaigusių UEFA Čempionų lygos rungtynių su "%c00045" sakė, jog jo komandai koją pakišo abiejuose mačuose teisėjų skirtos raudonos kortelės.

Italijoje anglai, namie šventę pergalę 2-0, laimėjo minimaliu rezultatu 1-0 ir pateko į ketvirtfinalį.

"Be abejo, žinant tai, kiek progų sukūrėme, mums kažkas kada nors turėjo pasisekti, nes vienas įvartis būtų kardinaliai pakeitęs situaciją",- sakė R.Mancini.

"Deja, ir vėl atsitiko tas pats - buvo pašalintas mūsų žaidėjas ir rungtynės tapo visiškai kitokios."

Liverpulyje "Inter" neteko gynėjo Marco Materazzi, o Milane kone visą antrąjį kėlinį turėjo verstis be dvi geltonas kortelės užsidirbusio argentiniečio Nicolaso Burdisso.

"Galbūt teisėjas viską matė kitokiu kampu. Sakyčiau, pirmame kėlinyje arbitras nefiksavo trijų ar keturių pražangų, už kurias buvo baudžiama mače Liverpulyje, todėl vėl iškyla pastovumo stokos klausimas.

"Bet faktas lieka faktu - mes likome mažumoje, o pirmą geltoną kortelę gavęs N.Burdisso turėjo būti atsargesnis",- sakė strategas.

Ir pridūrė: "Nepaisant visko, dėkoju savo futbolininkams, įdėjusiems visas pastangas tam, kad pasiektų tinkamą rezultatą. Nesmagu iškristi, bet vienintelis skirtumas tarp komandų šiame aštuntfinalyje - raudonos kortelės."

R.Mancini taip pat neigė, jog Luišas Figo antrajame kėlinyje atsisakė pasirodyti aikštėje, nors trenerių buvo prašomas tai padaryti.

"L.Figo ilgai nežaidė dėl traumos, todėl situacija buvo delikati, bet į žaisti jis tikrai neatsisakė.

"Aišku, visi pralaimėjimai, ypač Čempionų lygoje, yra skaudūs, bet neturėtume iš to daryti dramos. Mums liko kova dėl nacionalinių pirmenybių nugalėtojų titulo ir tai yra be galo svarbu."