Y.Toure iš rikiuotės iškrito mėnesiui © Eurofootball.lt
Dramblio Kaulo Kranto nacionalinės rinktinės ir Ispanijos „Primera“ lygos klubo „%c00006“ klubo saugas Yaya Toure (%p04213) nesėkme pasibaigusioje sekmadienio dvikovoje su „%c00086“ patyrė traumą ir iškrito iš rikiuotės maždaug mėnesiui.

Antradienio ryte ekipos medicinos personalas patvirtino, jog futbolininkas susižeidė, tačiau gultis ant operacinio stalo jam nereikės.

Kol kas dar nėra oficialiai tiksliai žinoma, po kiek laiko legionierius iš Afrikos vėl galės sugrįžti į aikštelę, bet Ispanijos spauda praneša, jog jis nerungtyniaus maždaug keturias savaites.

Po pasibaigusios Afrikos nacijų Taurės turnyro Y.Toure sugrįžęs į Barseloną skundėsi nugaros skausmais, tačiau vyriausiajam treneriui Franckui Rijkaardui neliko nieko kito, kaip mesti jį į vidurio saugų liniją, kadangi traumas yra patyrę Rafaelis Marquezas ir Edmilsonas.

Tai gali nemažai kainuoti komandai, kuri savaitgalį Ispanijos čempionate susikaus prieš „%c00351“ ir turės verstis be suspenduoto Andreaso Iniestos, tuo tarpu R.Marquezas dar nėra pilnai atsigavęs.