D.Bentas: „Liksiu ir kovosiu dėl vietos startinėje sudėtyje“ © Eurofootball.lt
Sekmadienį vieną iš nedaugelio progų pasireikšti gavęs Londono „%c00052“ puolėjas Darrenas Bentas (%p04684) pasižymėjo įvarčiu ir po rungtynių pareiškė norįs likti komandoje bei kovoti dėl vietos startinėje sudėtyje.

Praėjusią vasarą iš „Charlton“ ekipos už 16,5 milijonų svarų sterlingų įsigytam D.Bentui sunkiai sekasi įsipaišyti į komandos žaidimą, o startinėje sudėtyje rungtynes jis pradėjo tik 9 kartus.

Tačiau savaitgalio susitikime prieš „West Ham“ po keitimo pasirodęs anglas pelnė įvartį bei taip priminė vyriausiajam treneriui Juande Ramosui apie save.

Sausio mėnesį ekipą palikus Jermainui Defoe, dabar dėl vietos startiniame vienuoliktuke D.Bentui tenka varžytis su Robbie Keane‘u ir Dimitaru Berbatovu.

„Sklinda daugybė gandų, jog noriu palikti klubą, bet pats žinau, jog trokštu žaisti čia. Visi, kurie mane pažįsta, žino, kaip nusivylęs esu. Viskas, ko noriu – tai rungtyniauti“,- kalbėjo puolėjas.

„Turiu sulaukti savo progos. Abu kiti puolėjai žaidžia fantastiškai. Drauge Berbatovas ir Keane‘as jau pelnė 40 įvarčių“,- dėstė D.Bentas.

„Vis sunkiau kovoti su jais dėl vietos, tačiau žinau, jog turiu tai daryti. Esu laimingas atstovaudamas „Tottenham“. Buvo puiki įsijungti į rungtynes ir pelnyti įvartį, bet svarbiausia ne asmeniniai pasiekimai, o komandos rezultatas“,- pridūrė anglas.