M.Owenas tiki "Newcastle" sėkme Liverpulyje © Eurofootball.lt
"Newcastle" ekipos puolėjas Michaelas Owenas (%p02009) neslėpė nusivylimo po savaitgalį patirto pralaimėjimo "Blackburn" komandai, tačiau neprarado optimizmo ir tikino, jog pergalės netrukus ateis.

Kevinui Keeganui prie "Newcastle" vairo pakeitus Samą Allardyce'ą, 'šarkos' nei karto neįveikė varžovų, o nuo iškritimo į žemesniąją lygą zonos juos teskiria trys taškai.

Nepaisant to, M.Owenas buvo patenkintas gausybe "Newcastle" susikurtų progų rungtynėse su "Blackburn" bei pareiškė tikįs, jog komanda pradės skintis kelią į turnyrinės lentelės viršų jau nuo kitų rungtynių su "Liverpool" klubu, kuriame anglas ir pradėjo savo karjerą

"Žinoma, jog rungtyniauti "Anfield" stadione niekada nebūna lengva, tačiau jei vėl turėsime tiek progų, kiek susikūrėme rungtynėse su "Blackburn", bei nors keletą jų realizuosime - turime šansų nugalėti",-teigė M.Owenas.

"Po rungtynių su "Liverpool" mūsų lauks gyvybiškai svarbūs mačai su komandomis, esančiomis greta turnyrinėje lentelėje, todėl privalėsime laimėti",-kalbėjo 28 metų puolėjas.

M.Owenas taip pat patikino suprantąs, jog dėl pralaimėjimo turėtų prisiimti tiek pat atsakomybės, kiek ir kiti žaidėjai.

"Rungtynių pabaiga buvo tragiška. Neišnaudojau daugybės progų, todėl esu taip pat atsakingas už šį pralaimėjimą".