"Liverpool" perpirko J.Mascherano kontraktą © Eurofootball.lt
Tituluočiausias Anglijos „Premier“ lygos „%c00045“ klubas galiausiai perpirko saugo iš Argentinos Javiero Mascherano (%p03163) kontraktą ir su futbolininku pasirašė ketverių metų sutartį, galiosiančią iki 2012-ųjų metų.

23 metų žaidėjas, kurio kontraktas priklausė "Media Sports Investments" konsorciumui, į Liverpulį pagal nuomos sutartį iš sostinės Londono „%c00248“ ekipos atvyko daugiau nei prieš metus.

Legionierius iš Argentinos, prieš tai atstovavęs Buenos Airių „%c00250“ vienuolikei, galėjo pasirašyti sutartį su „Liverpool“ klubu net ir užsidarius perėjimų langui, mat oficialiai nepriklausė nei vienai komandai.

„Esu be galo laimingas, dabar galėsiu visą dėmesį skirti futbolui, - klubo svetainei internete sakė J.Mascherano. – Visada sakiau, jog noriu likti Liverpulyje, o pasirašęs sutartį galiu drąsiai teigti, jog tai - geriausia mano karjeros akimirka.

„Nuo pat pirmos dienos, kai atvykau čia, jaučiausi puikiai ir supratau, jog "Liverpool" - ekipa, kurioje noriu tęsti karjerą. Be to, tai puiki žinia ne tik man, bet ir mano šeimai, nes esu ramus dėl ateities.

"Rungtyniauju stipriausioje komandoje ir žinau, kad su ja galiu iškovoti daug titulų. Tai yra labai svarbu, nes noriu būti klube, kuris yra pajėgus tą padaryti",- pridūrė atraminio saugo pozicijoje rungtyniaujantis argentinietis.