S.Kehlis pratęsė sutartį su "Borussia" © Eurofootball.lt
Vokietijos nacionalinės rinktinės gynėjas ir Bundesligos pirmenybių vidutinioko Dortmundo „%c00100“ klubo kapitonas Sebastianas Kehlis (%p01224) pratęsė savo sutartį ir liks „Signal Iduna Park“ iki 2012-ųjų metų.

Prieš kurį laiką buvo iškilusios spekuliacijos, kad 28-erių metų futbolininkas pasibaigus sezonui paliks Dortmundą. Jis buvo siejamas su Miuncheno „%c00001“ klubu, kurio vairą vasarą perims Jurgenas Klinsmanas, ir turėjo galimybę jį papildyti būdamas laisvuoju agentu.

„Tik Vokietijoje aptarinėjau sutarties sąlygas su „Borussia“. Kitas variantas buvo išvykti į užsienį, kur buvo trys ar keturi pasirinkimai, - aiškino S.Kehlis, 31 kartą atstovavęs savo nacionalinei rinktinei. - Dortmunde jau rungtyniauju šešerius metus“.

„Mūsų komandoje Sebastianas yra labai svarbus žaidėjas. Mes vertiname jį ne tik kaip futbolininką, bet kaip ir lyderį bei žmogų su puikiu charakteriu“, - teigė klubo savininkas Hansas-Joachimas Watzke.

S.Kehlis, kuris neseniai sugrįžo į komandos rikiuotę po ilgai trukusios traumos, šiame sezone kol kas aikštėje yra pasirodęs septynis kartus bei įmušęs vieną įvartį. Iš viso Bundesligoje gynėjas sužaidė 180 mačų ir pelnė 12 įvarčių.