"Vėtra" pristatė 2008 metų sezoną © Eurofootball.lt
Likus kiek mažiau nei mėnesiui iki Lietuvos A lygos starto naują sezoną pristatė Vilniaus „Vėtros“ klubas. Praėjusiais metais penktą vietą šalies pirmenybėse užėmusi „Vėtra“ 2008 metus pasitinka su nauju pagrindiniu rėmėju, nauju trenerių štabu, atsinaujinusia komanda ir naujomis viltimis po metų pertraukos susigrąžinti vietą tarp trijų stipriausių šalies ekipų.

Klubo būstinėje ketvirtadienį buvo pristatyta pasirašyta ilgalaikio bendradarbiavimo sutartis su oficialiu „Vėtros“ rėmėju tapusia sportinės aprangos ir avalynės gamintoja „Nike“. Ši bendrovė aprūpins komandą sportiniu inventoriumi bei prisidės prie klubo vaikų bei jaunių futbolo strategijos vystymo, organizuos tarptautinius „Nike“ vardo jaunimo futbolo turnyrus, dalyvaus marketinginiuose klubo projektuose.

„Labai malonu, kad tokia kompanija kaip „Nike“ atėjo į Lietuvos futbolą ir nutarė remti „Vėtrą“. Pasirašėme trejų metų sutartį, o tolesnis bendradarbiavimas priklausys nuo klubo indėlio, nuo komandos rezultatų. Susitarimas su „Nike“ įpareigoja mus siekti gerų rezultatų, ir žaidžiant tarptautiniuose turnyruose atstovauti ne tik Lietuvos, bet ir „Nike“ vardą. Kartu su „Nike“ taip pat bendradarbiausime investuodami į vaikų futbolą. Dirbsime siekdami užsiauginti komandai pamainą, nes klubas be savo jaunimo – klubas be ateities“, - sakė „Vėtros“ prezidentas Romas Stašauskas.

Plačiau skaitykite [link="http://www.futbolas.lt/news.php?news_id=5674"]futbolas.lt[/link].