"Man City" versis be M.Richardso daugiau nei mėnesį © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos vidutinioko „%c00054“ klubo vyriausiasis treneris Svenas Goranas Erikssonas teigė, kad vienas komandos lyderių Micah Richardsas (%p05071) dėl dešinio kelio operacijos negalės žaisti šešias savaites.

19-iolikos metų talentas trečiadienį buvo išvykęs į Londoną, kur jam atlikta operacija, ir tikrai praleis naujojo stratego Fabio Capello vadovaujamos Anglijos nacionalinės rinktinės draugišką mačą su Prancūzija, kuris įvyks kovos 26-ąją dieną.

„Mūsų klubo medikų personalas praneša, kad Micah yra sparčiai sveikstantis žmogus, bet vis dėlto negalės rungtyniauti maždaug šešias savaites“, - kalbėjo „Man City“ ekipos specialistas iš Švedijos S.G.Erikssonas.

Jaunojo futbolininko reabilitacija prasidės jau ketvirtadienį. Lygiai tokią pačią traumą M.Richardsas, neseniai pratęsęs sutartį su Mančesterio ekipa iki 2013-ųjų metų, buvo patyręs šio sezono pradžioje ir dėl jos jis praleido du susitikimus.

„Jam buvo sėkmingai atlikta operacija ir dabar komandos gydytojai stebės reabilitacijos procesą“, - komentavo „Man City“ klubo gydytojas Markas Whitakeris.

Šiame sezone M.Richardsas kartu su Richardu Dunne`u „Man City“ komandoje sudaro sunkiai pralaužiamą vidurio gynėjų tandemą.

Iš viso universalusis žaidėjas Anglijos rinktinėje jau spėjo sužaisti 11 rungtynių bei pelnyti vieną įvartį.