"Vilnius" baigė stovyklą Turkijoje © Eurofootball.lt
FC „Vilniaus“ klubas baigė 11 dienų treniruočių stovyklą Turkijoje. Kaip jau buvo skelbta vilniečiai 0-1 buvo nusileidę Minsko „Darida“ ekipai ir 0-2 Zalcburgo „Red Bull“ dubleriams, bei Artūro Žulpos įvarčio dėka 1-0 įveikę Austrijos I lygos komandą.

Praėjusią savaitę sostinės ekipa Antalijoje varžėsi dar tris kartus. „Vilnius“ be įvarčių 0-0 sužaidė su Kazachstano klubu „Energetik“ bei vietos ekipos „Antalyaspor“ dubleriais ir 3:2 parklupdė Vienos „Austria Magna“ (pasižymėjo Jevgenijus Dovkša, Algirdas Breikštas ir Rudnei).

„Stovyklą Turkijoje vertiname labai teigiamai ir laikome ją pavykusia. Mums buvo sudarytos puikios treniruočių ir gyvenimo sąlygos, galėjome varžytis su pajėgiais varžovais. Tiek mes, tiek žaidėjai liko patenkinti“,- įspūdžius iš Turkijos [link="http://www.futbolas.lt/index.php"]futbolas.lt[/link] pasakojo „Vilniaus“ vyriausiasis treneris Antanas Vingilys.

„Išskirti konkrečių žaidėjų pasirodymo nenorėčiau, nes visi stengėsi. Galiu tik pasakyti, kad jau ryškėja komandos pagrindas ir branduolys ateinančiam sezonui. Prie komandos po truputį pritampa legionieriai iš Brazilijos, visi futbolininkai dirba noriai“,- sakė strategas.

Iš Antalijos „Vilniaus“ komanda sugrįžta trečiadienį. Per likusį iki sezono laiką vilniečiai treniruosis Lietuvoje. Pirmose A lygos rungtynėse kovo 22 dieną „Vilnius“ susitiks su „Žalgiriu“.