H.Crespo: "Galiu persikelti į Romą" © Eurofootball.lt
Argentinos nacionalinės rinktinės ir Italijos „Serie A“ lygos čempiono Milano „%c00037“ klubo puolėjas Hernanas Crespo (%p01977) pripažino, jog vasarą yra galimybė, kad jis paliks „Nerazzurri“ ir papildys „%c00028“ ekipą.

32-iejų metų futbolininkas Italijos pirmenybėse pastaruosius dešimt metų buvo laikomas vienu produktyviausių žaidėjų, tačiau šiame sezone, gaudamas kur kas mažiau laiko pagrindinėje komandos sudėtyje, argentinietis pelnė tik tris įvarčius.

Kadangi „Inter“ atakos smaigalyje puikų puolėjų duetą sudaro legionierius iš Švedijos Zlatanas Ibrahimovičius (%p02780) ir kitas argentinietis Julio Cruzas (%p01348), H.Crespo „Serie A“ lygos čempionate aikštėje pasirodė vos 10 kartų, iš kurių 7 buvo startinėje sudėtyje.

Manoma, kad ateinančią vasarą Milano ekipa klubas atsisakys vieno iš savo komandos puolėjų, o pagrindiniais kandidatais išvykti yra laikomi Anglijos „Premier“ lygos Londono „%c00042“ ekipai priklausantis H.Crespo bei brazilas Adriano (%p00393), kuris šiuo metu yra paskolintas Brazilijos „%c00277“ klubui.

Pirmenybėse šiuo metu antrąją vietą užimantis sostinės „Roma“ klubas yra siejamas su kiek anksčiau Romos „%c00019“, „%c00062“ bei „%c00029“ ekipoms atstovavusį H.Crespo, nes šią vasarą ketina ieškoti naujų futbolininkų, galinčių rungtyniauti atakos smaigalyje.

„Čia jaučiuosi gerai ir norėčiau likti, bet „Roma“ klubas yra nuostabus. Be to, normalu svajoti kada nors ateityje žaisti vienoje komandoje kartu su Francesco Totti, - kalbėjo H.Crespo. – Juk niekada nežinai kaip bus“.

Įdomu tai, jog trečiadienio vakarą aikštėje jėgas išmėgins būtent praėjusių metų čempionas „Inter“ bei vicečempionas „Roma“. Sostinės ekipos pergalės atveju atsilikimas nuo lyderio sumažėtų iki šešių taškų.