"Tottenham" nori pratęsti sutartį su D.Berbatovu © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos Londono „%c00052“ klubas ketina pradėti derybas su puolėju iš Bulgarijos Dimitaru Berbatovu (%p00337) dėl naujojo kontrakto. Sostinės ekipa įsitikinusi, jog futbolininkas susies savo ateitį būtent su jų komanda.

Sekmadienį Anglijos Lygos Taurės (Carling Cup) finale po pratęsimo „Spurs“ rezultatu 2-1 nugalėjo Londono „%c00042“ ir iškovojo pirmąjį trofėjų šiame sezone. „Tottenham“ tiki, kad gali pažadėti puolėjui D.Berbatovui daugiau titulų, kadangi vasarą manoma, treneris Juande Ramosas gaus net 40 milijonų svarų sterlingų naujiems pirkiniams.

27-erių metų „Tottenham“ ekipos atakų lyderis pastoviai yra siejamas su persikėlimu į kitą klubą. Jo agentas Emilis Dantchevas teigė klubui, jog jie pelningo pasiūlymo atveju turėjo parduoti bulgarą sausio mėnesį tam, kad žaidėjas papildytų klubą, kovojantį dėl pagrindinių titulų.

Bet nors „Tottenham“ taip ir nesulaukė jokio pasiūlymo iš kitų komandų, vis tik tebesklinda gandai, kad D.Berbatovas paliks „White Hart Lane“ vasarą nepaisant to, jog jo sutartis su „Spurs“ galioja iki 2010-ųjų metų.

Dabar Londono klubas yra tikras, jog jiems pavyks komandoje išsaugoti savo snaiperį, be to, vyriausiasis treneris J.Ramosas ketina vasarą į „Tottenham“ prisivilioti aukštos klasės žaidėjų, kurie rungtyniautų kartu su D.Berbatovu.

„Esu įsitikinęs, kad Berba liks mūsų komandoje. Jis žino, jog čia jis gali laimėti trofėjus. Prieš kurį laiką tai padaryti buvo labai sunku, bet dabar jis tai pasiekė su mumis“, - dienraščiui „Daily Mirror“ teigė trenerio asistentas Gustavo Poyettas.

„Buvo gandų, jog „Tottenham“ praras du žaidėjus. Jie liko ir dar pora futbolininkų atvyko sausio mėnesį. Kiekvienas iš jų žino, jog padarė teisingą sprendimą todėl, kad jie jau tapo čempionais. Norime visiem pasakyti, kad žaistų mūsų ekipoje, kadangi mes pagelbėsime jiems, o jie mums padės laimėti titulus“, - pridūrė G.Poyettas.