A.Luque neketina palikti "Ajax" klubo © Eurofootball.lt
Amsterdamo "Ajax" legionierius iš Ispanijos Albertas Luque (%p00907) pareiškė, jog norėtų ir toliau atstovauti legendinei Olandijos ekipai, nepaisant dėmesio iš kelių gimtinės klubų.

Futbolininkas, toli gražu ne visuomet patenkantis į startinę sudėtį, tikina, jog norėtų išbūti Amsterdame iki sutarties galiojimo laiko pabaigos - t.y. dar du metus.

"Esu labai laimingas po to, kai iš "%c00046" atvykau į "Ajax",-teigė 29 metų puolėjas.

"Kai komandą treniravo Henkas Ten Cate, aikštėje praleisdavau kur kas daugiau laiko nei dabar, vadovaujant Adrie Kosteriui, tačiau ir toliau sunkiai dirbsiu ir stengsiuosi įrodyti, ko esu vertas",-kalbėjo A.Luque.

"Žinoma, jog ilgiuosi tėvynės bei "Primera" lygos, kurioje rungtyniavau ne vienerius metus. Dar ir dabar domiuosi, kaip sezonas klostosi ten",-teigė ispanas.

"Buvau gavęs keletą labai viliojančių pasiūlymų sugrįžti rungtyniauti į Ispaniją, tačiau viską apsvarstęs supratau, jog "Ajax" yra puikus klubas ir aš turiu čia likti".

Kalbėdamas apie savo ateitį Ispanijos nacionalinėje rinktinėje, puolėjas nebuvo tokios optimistinės nuotaikos.

"Manau, patekti į nacionalinę rinktinę bus labai sunku, nes Ispanijai atstovauja iš tiesų labai pajėgus futbolininkai",- aiškino A.Luque.

Kalbėdamas apie kalbos barjerą, puolėjas džiaugėsi, jog su dauguma žmonių Amsterdame galima bendrauti anglų kalba.

"Olandų kalba išties yra labai sudėtinga, tačiau džiugu, jog Amsterdame didžioji dalis žmonių gali bendrauti anglų kalba".

"Persirengimo kambaryje su komandos draugais bendrauju taip pat angliškai. Be to, klube esu ne vienas ispaniškai kalbantis žmogus. Visa tai man padėjo greičiau adaptuotis",-džiaugėsi A.Luque.