L.Spalletti: "Privalome įveikti "Inter" © Eurofootball.lt
"%c00028" strategas Luciano Spalletti tikina, jog jo ekipa trečiadienio Italijos čempionato mače privalo įveikti Milano "%c00037", jei nori išsaugoti viltį kovoti dėl pirmosios vietos.

Nepaisant to, kad Milano komanda pastarosiomis savaitėmis demonstruoja ne itin gerą sportinę formą ir keliskart kluptelėjo, besivejantį sostinės klubą Roberto Mancini auklėtiniai lenkia solidžia 9 taškų persvara.

Pirmoje vienuolikių tarpusavio dvikovoje "Inter" sutriuškino varžovus 4-1 ir L.Spalleti sako, jog šį kartą rezultatas turi būti visai kitoks.

"Turime siekti tik pergalės",- tvirtino specialistas. - Jei tris taškus iškovos mūsų varžovai, juos pavyti bus praktiškai neįmanoma, tačiau jeigu sėkmė nusišypsos mums, Milano komandos pozicijos susvyruos.

"Pirmiausia turime sumažinti taškų skirtumą, o vėliau žiūrėti, ar turime galimybių "Inter" aplenkti. Be abejo, jie fiziškai yra stipresni, bet mes vis tiek turime žaisti savo žaidimą ir kovoti."

L.Spalleti teigimu, kol kas neaišku, ar į aikštę bus pasirengę žengti smulkias traumas besigydantys gynėjas Juanas ir saugas Mancini.

"Abu jie treniravosi, bet vis dar turi problemų",- tikino treneris. - Tikimės, kad skausmas rytoj sumažės ir futbolininkai galės rungtyniauti."