R.Giggsas baigęs karjerą turėtų tapti treneriu © Eurofootball.lt
„Man Utd“ saugas Ryanas Giggsas pasirengęs baigęs futbolininko karjerą likti dirbti trenerių štabe, o komandos treneris Seras Alexas Fergusonas pasveikino jo apsisprendimą lankyti UEFA trenerių kursus.

Birželio mėnesį Aberistvite 34-rių R.Giggsas pradeda UEFA A licenzijos studijas. Velso rinktinės futbolininkas yra „Man Utd“ klube daugiausia apdovanojimų iškovojęs žaidėjas bei nepaisant jo puikios karjeros saulėlydžio vis dar atlieka svarbų vaidmenį S.A.Fergusono vadovaujamoje ekipoje.

Nepaisant geros dabartinės sportinės formos, R.Giggsas jau žvalgosi naujo vaidmens žaidime, kurį atliktų galiausiai baigęs futbolininko karjerą, o S.A.Fergusonas leidžia suprasti, jog vieta „Old Trafford“ jam atsirastų.

„Ryanui jau 34-eri ir kaip daugelis baigiančių karjerą žaidėjų, jis pradeda galvoti, ką darys, kai baigs karjerą,- aiškino „Man Utd“ strategas. – Tokie futbolininkai kaip Ryanas, Gary Neville‘as, Paulas Scholesas seks Ole Gunnaro Solskjaero pavyzdžiu, esu tuo tikras.“

„Jie eis kokias nors pareigas, mes norime, jog ateityje jie vienokiu ar kitokiu būdu liktų, kadangi jie būtų puikiais pavyzdžiais. Jei jie gaus trenerių specialybes, tai bus tolesni įrašai jų CV“,- tikino S.A.Fergusonas.

„Tai nekelia jokių abejonių, jog kaip asmenybės, taip pat savo patirtimi ir gyvenimo stiliumi jie puikiai tinka klubui“,- pridūrė škotas.