J.Irureta: "Mačas su "Barca" parodys mūsų ambicijas" © Eurofootball.lt
Ispanijos čempionate 10 vietoje šiuo metu žengiančios „Zaragoza“ ekipos treneris Javieras Irureta pareiškė, kad artėjantis mačas su „Barcelona“ komanda parodys jo auklėtinių ambicijas likusiai sezono daliai.

Neseniai į Saragosos ekipos stratego postą paskirtas J.Irureta teigė, kad mano, jog šios rungtynės jo klubui bus labai svarbios tiek psichologiškai, tiek ir rezultato prasme.

„Mačas su „Barcelona“ bus svarbus. Jis parodys mums, ką mes turime keisti savo komandos žaidime. Žinau, kad žaidėjų nusiteikimas yra geras, ir man nereikės jų nuteikinėti“, - teigė treneris.

J.Irureta mano, kad rungtynės bus dar sunkesnės, nes priešininkų ekipoje po traumų grįžta keli itin svarbūs žaidėjai: „Jie turi puikią sudėtį, tad mums bus tikrai nelengva. Jie neturėtų būti atsargūs, „Barcelona“ atvyks pas mus tik norėdami laimėti. Mes turime neleisti jiems to padaryti.“

„Zaragoza“ ekipa šiuo metu žengia tik 10 vietoje Ispanijos čempionate, tačiau turi gerus šansus pakovoti dėl vietų, kurios suteikia šansą kitąmet rungtyniauti Europos turnyre.

Taigi pergalė prieš „Barcelona“ būtų vienas iš didesnių žingsnių kylant aukštyn turnyrinėje lentelėje.

Rungtynės vyks „La Romareda“ stadione Saragosoje šį vakarą.