Ronaldo nerungtyniaus devynis mėnesius © Eurofootball.lt
Paaiškėjus, jog po operacijos Ronaldo (%p00205) nežais bent 9 mėnesius, „%c00062“ ekipa neskuba siūlyti šiam pratęsti sutarties.

Ketvirtadienį Paryžiuje 31 metų futbolininkui, kurio kontraktas baigia galioti artėjantį birželį, buvo atlikta kairiojo kelio operacija. Brazilas buvo išneštas iš aikštės per trečiadienį vykusias „Serie A“ rungtynes su „Livorno“, kurios jam buvo vos šeštosios traumomis pažymėtame sezone.

Tris kartus geriausiu pasaulio metų žaidėju pripažintas Ronaldo tokią pat traumą patyrė 2000-aisiais, kai atstovavo Milano „Inter“.

„Tikimės, jog trečiadienį nebuvo paskutinis kartas, kai matėme jį žaidžiantį aikštėje“,- nuogąstavo „Milan“ vykdantysis direktorius Adriano Galliani dienraščiui „Gazzetta Dello Sport“ duotame interviu.

„Ronaldo dar nėra nė 32-jų ir nors nesu gydytojas bei nenorėčiau plačiau komentuoti, viliuosi, jog jis žais ir tai darys vilkėdamas mūsų komandos marškinėlius. Ronaldo, ko gero, yra geriausias Brazilijos žaidėjas nuo Pele laikų“,- garsiai mąstė A.Galliani.

„Milan“ strategas Carlo Ancelotti taip pat tikina, jog klubas lauks jo sugrįžtant, tačiau kol kas nėra jokių kalbų apie naują kontraktą.

„Dabar viskas jo rankose. Esu įsitikinęs, jog Ronaldo grįš, nes futbolas yra visas jo pasaulis. Mes lauksime“,- kalbėjo C.Ancelotti.

„Po pirmos kairiojo kelio traumos jis atsigavo puikiai. Nematau jokių priežasčių, kodėl to paties negalėtų padaryti dabar“,- optimistiškai pridūrė strategas.

Sezono pradžioje „Milan“ kalbėjo, jog kontraktas su Ronaldo bus pratęstas tuo atveju, jei futbolininkas įgis deramą sportinę ir fizinę formą.