C.Ronaldo ir A.Fergusonas – geriausi Anglijoje sausio mėnesį © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos čempiono „%c00040“ klubo saugas %p01877 buvo pripažintas geriausiu sausio mėnesio žaidėju, o šios ekipos ilgametis strategas Seras Aleksas Fergusonas - mėnesio treneriu.

66-erių metų specialistas iš Škotijos sausį vadovaudamas „Man Utd“ iškovojo keturias pergales iš tiek pat galimų, o viena iš jų įsiminė labiausiai, kai namuose net 6-0 buvo sutryptas „%c00046“ klubas.

Mančesterio komanda nepraleido nei vieno įvarčio varžybose prieš „%c00048“, „%c00057“, minėtą „Newcastle“ ir „%c00315“. A.Fergusonui toks apdovanojimas per jo ilgą karjerą „Man Utd“ ekipoje tapo jau 20-uoju. Paskutinį kartą škotas jį buvo gavęs 2007 metų vasarį.

Neliko nepastebėtas ir Portugalijos nacionalinės rinktinės narys, „raudonųjų velnių“ lyderis 23-ejų metų C.Ronaldo. Praeitą mėnesį jis varžovų vartininkus nuginklavo šešis kartus ir šiuo metu „Premier“ lygoje yra rezultatyviausias žaidėjas, pasižymėjęs jau 19 kartų.

Triuškinančiai laimėtose rungtynėse prieš „Newcastle“ jaunoji žvaigždė, kuri į Mančesterį atvyko 2003 metais, įmušė pirmąjį savo „hat-tricką“. Vėliau futbolininkas paliko žymę mače su „Reading“, ir po to du įvarius „įsūdė“ „Portsmouth“ ekipai.

C.Ronaldo jau trečiąjį kartą gavo geriausio Anglijos mėnesio žaidėjo prizą. Pirmuosius du tokio rango apdovanojimus portugalas buvo iškovojęs 2006 metų lapkričio ir gruodžio mėnesiais.