M.Richardsas susiejo savo ateitį su "Man City" klubu © Eurofootball.lt
Jaunasis Anglijos nacionalinės rinktinės talentas, krašto gynėjas Micah Richardsas (%p05071) padėjo galą visoms spekuliacijoms, kadangi su „Premier“ lygos „%c00054“ klubu pasirašė ilgalaikį, penkerių metų kontraktą.

Universalaus 19-iolikos metų futbolininko ankstesnioji sutartis su Mančesterio ekipa turėjo nustoti galiojusi tik 2010-aisiais metais, bet M.Richardsas sutiko su naujomis, geresnėmis kontrakto sąlygomis ir pasirašęs jį įsipareigojo likti klube iki 2013-ųjų metų.

„Man City“ komandoje anglas rungtyniauja vidurio gynėjo pozicijoje, tuo tarpu Anglijos nacionalinėje rinktinėje žaidžia dešiniajame gynybos krašte. Futbolininkas negalėjo atstovauti savo šaliai draugiškose rungtynėse su Šveicariją, nes buvo patyręs nugaros traumą.

Supertalentu susidomėjimą buvo išreiškusios tokie Anglijos čempionato grandai kaip Londono „%c00042“ bei Londono „%c00041“, bet gynėjas, kuris sezono pradžioje pradėjo derybas dėl naujosios savo sutarties, dabar galiausiai pasiekė susitarimą.

„Visada norėjau būti šiame klube ir mano kontrakto pratęsimas tai įrodo. Dabar visos mane supusioms spekuliacijos yra padėtas galas ir aš galiu ramiai susikoncentruoti žaidimui iki šio sezono pabaigos“, - patenkintas teigė M.Richardsas.

„Tai yra fantastiškos naujienos. Tai parodo, kad mes rimtai žiūrime į ateitį, nes mums pavyko išsaugoti vieną talentingiausių mūsų klubo žaidėją, kuris įsipareigojo likti komandoje ilgam laikui“, - pridūrė vyriausiasis „Man City“ klubo treneris Svenas Goranas Erikssonas.

„Šios naujienos yra tiesiog nuostabios. Tai yra bene ilgiausia, mano manymu, kada nors pasirašyta sutartis per visą klubo istoriją. Aš, treneris ir klubo savininkas esame be galo laimingi, - kalbėjo klubo generalinis direktorius Alistairas Mackintoshas. – Mano tikslas visada buvo pasirašyti ilgalaikes sutartis su jaunais žaidėjais, kadangi tik tuomet tu tremiesi į priekį, o mes ir toliau ruošiamės investuoti į klubą“.

Į Mančesterio klubą M.Richardsas atvyko iš „Oldham“ ekipos akademijos 2002 metais ir praėjusį sezoną tapo tvirtu pagrindinės komandos žaidėju. Jis jau spėjo Anglijos rinktinėje sužaisti 11 mačų bei įmušti vieną įvartį.