"Kaunas" atsisveikino su G.Barevičiumi © Eurofootball.lt
Lietuvos čempionas FBK „Kaunas“ atsisveikino su patyrusiu saugu Giedriumi Barevičiumi.

31 metų futbolininkas buvo vienas iš komandos senbuvių, „Kauno“ marškinėlius vilkėjo penkis sezonus - nuo 2003 metų. Iš viso G.Barevičius Kauno ekipai pelnė 19 įvarčių.

2003 m., debiutuodamas „Kaune“, saugas vartininkus nuginklavo septynis kartus, kitą sezoną pasižymėti jam nepavyko, o 2005-aisias Giedrius žaidė rezultatyviausiai - įmušė aštuonis įvarčius. Pastaraisiais metais G.Barevičius kamuolį į vartus pasiųsdavo retokai - užpernai jis įmušė tris įvarčius, pernai - tik vieną.

Futbolas.lt pasiteiravus dėl kokių priežasčių paliko A lygos čempionų ekipą, G.Barevičius atsakė: "Su komandos treneriais jokių problemų nebuvo, sutardavome gerai ir dirbome kryptingai. Tačiau buvo trintis tarp manęs ir klubo sporto direktoriaus, nerasdavome bendros kalbos".

"Apmaudžiausia, kad mane atleido dabar, o ne prieš mėnesį. Dabar bus nepaprastai sunku susirasti naują klubą, kadangi dauguma ekipų jau baigia formuoti sudėtis ir įpusėjo ruošis naujam sezonui. Kauniečiai man siūlo persikelti į "Šilutę", nors pats noro vykti ten neturiu. Vis dėlto, jei nesusirasiu komandos, gali tekti persikelti ir į pamarį",- nusivylimo neslėpė futbolininkas.

Prieš atvykdamas į „Kauno“ komandą, saugas rungtyniavo Vilniaus „Žalgiryje“. Šiam klubui G.Barevičius atstovavo nuo 1998 iki 2002 metų. Nuo 1993 iki 1998 metų jis vilkėjo Vilniaus „Panerio“ marškinėlius. Giedrius devynis kartus yra žaidęs Lietuvos rinktinėje.

G.Barevičius - trečias futbolininkas, tarpsezoniu atsisveikinęs su Lietuvos čempionų klubu. Anksčiau „Kauną“ paliko puolėjas iš Lenkijos Arkadiuszas Klimekas, jis perėjo į Liepojos „Metalurgs“ (Latvija). Sausio pabaigoje iš „Kauno“ į Edinburgo „Hearts“ (Škotija) iškeliavo saugas iš Argentinos Fernando Screpis.