F.Torresas praleis susitikimą su "Chelsea" © Eurofootball.lt
Tituluočiausio Anglijoje „%c00045“ klubo vyriausiasis treneris Rafaelis Benitezas patvirtino, kad vienos komandos lyderių puolėjas Fernando Torresas (%p01133) praleis sekmadienio rungtynes su Londono „%c0042“ ekipa.

Trečiadienį 23-ejų metų futbolininkas atstovavo Ispanijos nacionalinei rinktinei 1-0 laimėtose draugiškose rungtynėse prieš Prancūziją. Sužaidus 22 minutes „Les Blues“ gynėjas Lilianas Thuramas (%p01439) prasižengė prieš F.Torresą ir jį iš karto aikštėje pakeitė Danielis Guiza.

Buvęs ilgametis Madrido „%c00017“ ekipos snaiperis patyrė pakinklinės sausgyslės traumą, bet tikėjosi, jog spės pasveikti iki savaitgalio varžybų su „Chelsea“. Vis tik, „raudonųjų“ strategas R.Benitezas teigė, kad ispanas privalės praleisti išvyką į Londoną.

„Man reiktų pasikalbėti su gydytoju, bet manau, kad F.Torresas sekmadienį nežais", - pareiškė „Liverpool“ ekipos strategas iš Ispanijos R.Benitezas. – Paprastai, kai žaidėjas patiria tokią traumą, jis nerungtyniauja maždaug savaitę“.

Jo netektis R.Benitezui sukels tik dar didesnį galvos skausmą, kadangi treneris rungtynėms su „Chelsea“ negalės verstis net penkiais pagrindiniais žaidėjais. Ekipai nepadės gynėjai Danielis Aggeris (%p04181), %p03743 ir %p00172, bei puolėjas Andrejus Voroninas (%p01565). Be to, saugas Xabi Alonso (%p01026) praleis susitikimą dėl diskvalifikacijos.

Jaunasis talentas iš Ispanijos F.Torresas atvyko į „Liverpool“ iš „Atletico“ vienuolikės už rekordinę klubo istorijoje maždaug 20 milijonų svarų sterlingų sumą. Pirmajame savo sezone Anglijoje futbolininkas jau spėjo pasižymėti 18 kartų.