Kaka: "Noriu dalyvauti Olimpinėse žaidynėse" © Eurofootball.lt
Kaka (%p01120) ketvirtadienį žiniasklaidai patvirtino, jog norėtų dalyvauti Olimpinėse žaidynėse, rugpjūtį vyksiančiose Kinijos sostinėje Pekine.

Beveik visus prestižinius klubinius bei individualius trofėjus savo kolekcijoje turintis brazilas olimpiadoje lyg šiol nedalyvavo. Penkiskart pasaulio čempionei Brazilijos rinktinei milžiniško susidomėjimo sulaukiančiame sporto renginyje laimėti taip pat kol kas nėra pavykę.

Kalbėdamas su žurnalistais Kaka tvirtino, kad tikisi sulaukti kvietimo į Olimpinę jaunimo komandą, kuriai gali atstovauti tik trys vyresni nei 23-jų metų futbolininkai.

"Žaisti norėčiau, tačiau sprendimą paliksiu "Milan" klubui ir šalies futbolo federacijos vadovams",- sakė atakuojantis saugas.

Šiuo metu Kaka gydosi kelio traumą ir tikrai nežais savaitgalio Italijos pirmenybių mače. Prognozuojama, jog iš rikiuotės brazilas iškrito bent savaitei.

"Tikiuosi atsigauti kaip įmanoma greičiau, bet nežinau, kiek laiko visa tai truks",- pridūrė geriausias praėjusių metų Europos ir pasaulio žaidėjas. - Jaučiuosi geriau, bet nei savaitgalį, nei trečiadienį prieš "Livorno" tikrai nežaisiu."