"Milan" ekipą persekioja puolėjų traumos © Eurofootball.lt
„%c00062“ savaitgalį vyksiančioms „Serie A“ lygos rungtynėms su „Siena“ vienuolike pasikvietė aštuoniolikmetį jaunimo komandos puolėją Alberto Paloschi.

„Rossoneri“ ištiko krizė puolimo grandyje, todėl savaitgalio rungtynėse Milano ekipos gretose nebus nė vieno nominalaus vyresnio puolėjo.

Alberto Gilardino yra suspenduotas, Alexandre‘as Pato patyrė kulkšnies traumą sekmadienį vykusiame mače prieš „Fiorentina, tuo tarpu Ronaldo ir Filippo Inzaghi vis dar nepasirengę išbėgti į aikštę.

Negana to, savo komandai veikiausiai dar negalės padėti įsisenėjusį skausmą kelyje jaučiantis Kaka, kuris blogiausiu atveju galėjo būti stumtelėtas į puolėjo poziciją. Pasak kai kurių šaltinių, brazilas dėl šio sužeidimo gali iš rikiuotės iškristi net keturiems mėnesiams.

„Štai kaip viskas vyksta futbole“,- nostalgiškai kalbėjo „Milan“ viceprezidentas Adriano Galliani.

„Viskas sugriuvo mus vienu metu - Alberto Gilardino diskvalifikuotas, Pato patyrė traumą, o Pippo Inzaghi ir Ronaldo taip pat negali žaisti“,- tęsė A.Galliani.

„Pasikvietėme Paloschi, jis dabar treniruojasi drauge su pagrindine komanda“,- pridūrė viceprezidentas.

Paloschi sužibėjo „Milan“ gretose Italijos taurės šešiolkfinalio mačuose, pasižymėjęs abiejuose mačuose prieš „Catania“ ekipą.