G.Bale`as šį sezoną daugiau nerungtyniaus © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos Londono „%c00052“ klubo sporto direktorius Damianas Comolli patvirtino, kad kairiojo krašto gynėjas Garethas Bale`as (%p05058) dėl kojos traumos šį sezoną daugiau savo komandai nebepadės.

18-metis Velso nacionalinės rinktinės narys aikštėje nepasirodo nuo gruodžio mėnesio, kai rungtynėse su „%c00048“ pasitempė kelio raiščius. „Spurs“ tikėjosi, kad G.Bale`as spės pasveikti iki sezono pabaigos, tačiau specialistų prognozės - kur kas niūresnės.

„Nors chirurgas buvo patenkintas gautais rentgeno rezultatais, jis nemano, kad Garethas šį sezoną dar bent kartą pasirodys aikštėje, - teigė D.Comolli. – Visi esame labai nusivylę, bet mūsų prioritetas - ilgalaikė jo sveikatos būklė.“

G.Bale`as, kuris į „Tottenham“ ekipą atvyko iš žemesnėje lygoje rungtyniaujančio „%c00047“ klubo už sumą, kuri gali išaugti iki 10 milijonų svarų sterlingų, šiame sezone per pirmąsias 12 rungtynių kairiajame gynybos ir saugų krašte demonstravo puikią sportinę formą.

Jo netektis privertė vyriausiąjį komandos trenerį Juande Ramosą per sausio mėnesio perėjimų langą išleisti 2 milijonus svarų sterlingų už jo pozicijoje rungtyniaujantį brazilą Gilberto (%p03607), kuris atvyko iš Vokietijos sostinės Berlyno „%c00105“ klubo.