"Recreativo" atleido trenerį V.Munozą © Eurofootball.lt
Ispanijos „Pimera“ lygos Huelvos „%c00294“ ekipa dėl prastų rezultatų nusprendė atsisakyti vyriausiojo trenerio Victoro Munozo paslaugų. Paskutiniu lašu klubo vadovybės kantrybės taurėje tapo sekmadienį rezultatu 2-1 patirtas pralaimėjimas „Sevilla“ komandai.

V.Munozas prie „Recreativo“ vairo stojo praėjusių metų vasarą. Tuomet jam buvo paskirta nepavydėtina užduotis ir toliau tęsti sėkmingai pradėtą Marcelino Garcia Toralo darbą, kuris praeitą sezoną nuvedė komandą į 8-ąją turnyrinės lentelės vietą.

Ekipa, neišsaugojusi į „%c00212“ išvykusio Nigerijos rinktinės puolėjo Ikechukwu Uche, nuo pat pirmųjų sezono savaičių nedemonstravo geros sportinės formos ir kol kas tesugeba kovoti dėl išlikimo aukščiausioje lygoje.

V.Munozo vietą užims dublerių komandos treneris Manolo Zambrano, kuris oficialiai spaudai bus pristatytas kiek vėliau.

„“Recreativo“ klubas dėkoja strategui už atliktą darbą, - skelbiama vadovybės pareiškime. – Linkime jam sėkmės tolimesnėje profesionalioje karjeroje“.

Po savaitgalį patirto pralaimėjimo komanda pratęsė savo nelaimėtų rungtynių seriją Ispanijos pirmenybėse iki septynių. To pasėkoje „Recreativo“ šiuo metu užima 18-ąją vietą ir yra iškritimo zonoje.