F.Rijkaardas žada kovoti iki galo visuose frontuose © Eurofootball.lt
"%c00006" vyriausiasis treneris Frankas Rijkaardas nebuvo linkęs sureikšminti pergalės Ispanijos čempionato rungtynėse prieš "Osasuna" ekipą, leidusios sumažinti atsilikimą nuo lyderio Madrido "%c00003" iki 6 taškų.

"Karališkasis" klubas šeštadienį išvykoje netikėtai 2-0 pralaimėjo kukliai "Almeria" vienuolikei, o katalonų pergalę gimtajame "Camp Nou" stadione lėmė 88 minutę saugo Xavi pelnytas įvartis, po kurio Barselonos futbolininkai šėlo iš džiaugsmo lyg būtų laimėję prestižinį trofėjų.

"Ši pergalė mums labai svarbi psichologiškai,- kalbėjo strategas iš Olandijos. - Tačiau, tiesą sakant, pernelyg daug dėmesio "Real" neskiriu. Jie turi pranašumą prieš mus ir šiuo metu yra geriausi, bet mums į tai nėra reikalo susikoncentruoti.

"Nemanau, kad Madrido komanda laimės visas likusias rungtynes, todėl mes dar turėsime galimybę likviduoti skirtumą",- likus 16 mačų iki sezono pabaigos sakė jis.

Strategas taip pat nebuvo linkęs skirstyti turnyrų į svarbius ir dar svarbesnius bei teigė, jog "Barcelona" sieks iškovoti visus tris įmanomus trofėjus.

"Turime troškimą ir pakankamai aukšto lygio komandą, kad būtume pajėgus laimėti pirmenybes. Kaunamės trijuose turnyruose ir nei viename neketiname atsipalaiduoti.

Bei pridūrė: "Yra dėl ko kovoti - svarbu ir Ispanijos karaliaus taurės varžybos, ir Čempionų lyga, ir, be abejo, nacionalinis čempionatas."

Kitą savaitgalį Barselonos futbolininkai išvykoje kovos su "Sevilla".