"Premier" lygoje "Fulham" netikėtai įveikė "Aston Villa" © Eurofootball.lt
Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje buvo žaidžiamos likusios dvejos 25-ojo turo rungtynės.

Kevinui Keeganui, neseniai perėmusiam "Newcastle" klubo vairą, ir šį sykį nepavyko iškovoti pirmosios pergalės - 'šarkos' namie sužaidė tik lygiosiomis 1-1 su "Middlesbrough".

Šeimininkai į priekį įsiveržė 60 minutę, kuomet po Emre baudos smūgio galva įvartį pelnė traumų kamuojamas Michaelas Owenas. Verta pažymėti, jog kiek anksčiau tikslaus Anglijos rinktinės puolėjo smūgio teisėjas nusprendė neįskaityti dėl abejotinos pražangos prieš vartininką.

Tačiau, likus žaisti vos kelias minutes, "Middlesbrough" atstatė pusiausvyrą - aukštaūgis gynėjas Robertas Huthas pasiuntė kamuolį į tinklą po Julio Arcos perdavimo.

Negana to, svečiai turėjo puikią galimybę išplėšti pergalę, bet po Stewarto Downingo šūvio kamuolys atsimušė į virpstą ir, nors pirmasis prie jo prišokęs įvartį pelnė Jeremie Aliadiere'as, arbitras nusprendė, jog buvo pažeista nuošalės taisyklė.

Po tašką pasidalinusios komandos žengia greta ir turnyrinėje lentelėje - "Newcastle 12-oje vietoje, o "Middlesbrough" laipteliu žemiau.

Tuo tarpu "Fulham" iškovojo trečiąją pergalę šį sezoną, netikėtai įveikdama pastaruoju metu puikią sportinę formą demonstravusią "Aston Villa" vienuolikę.

68 minutę atrodė, jog favoritai iškovos sunkią pergalę, kai "Fulham" gynėjas Aaronas Hughesas nukreipė kamuolį į savo vartų tinklą po Shauno Maloney pakelto kampinio.

Visgi jau po penkių minučių švieslentėje rezultatas, pasižymėjus Simonui Daviesui, pasikeitė į 1-1, o 86 minutę puikiu baudos smūgiu pergalę šeimininkams išplėšė Jimmy Bullardas.

Rezultatai:

"%c00046" 1 - 1 "%c00053"
60' [1 - 0] Michael Owen
87' [1 - 1] Robert Huth

Londono "%c00044" 2 - 1 Birmingemo "%c00049"
69' [0 - 1] Aaron Hughes (į savo vartus)
72' [1 - 1] Simon Davies
86' [2 - 1] Jimmy Bullard