C.Metzelderis nerungtyniaus du mėnesius © Eurofootball.lt
Vokietijos nacionalinės rinktinės ir Ispanijos „Primera“ lygos lyderio Madrido „%c00003“ vidurio gynėjui Christophui Metzelderiui (%p01229) gali būti prireikta atlikti operaciją tam, kad panaikinti jo skausmus pėdoje ir dėlto jis gali nežaisti du mėnesius.

„Tai blogos naujienos. Tai trauma, po kurios yra labai sunku vėl grįžti į normalų režimą ir jam gali prireikti gultis ant operacinio stalo. Jis nerungtyniaus tarp šešių ir aštuonių savaičių“, - penktadienį spaudos konferencijoje kalbėjo „Real“ treneris Berndas Schusteris.

„Viliuosi, kad prieš pat sezono pabaigą jis vėl sugrįš į mūsų komandos rikiuotę. Labai apmaudu prarasti tokį žaidėją būtent tokiu momentu“, - pridūrė specialistas iš Vokietijos B.Schusteris, kuris „Real“ vairą perėmė po praeito sezono.

27-erių metų futbolininkas praėjusiame sezone pasibaigus kontraktui su Vokietijos Bundesligos Dortmundo „%c00100“ klubu nusprendė jo nebepratęsti ir kaip laisvasis agentas persikelti į Ispanijos sostinę.

Pirma C.Metzelderis buvo traumą patyręs gruodžio mėnesio pradžioje ir nuo to laiko pasirodė tik vieneriose varžybose. Jam teks praleisti abejas UEFA Čempionų Lygos aštuntfinalio rungtynes su Italijos „Serie A“ lygos „%c00028“ klubu.