"Man City" skolina R.Bianchi "Lazio" ekipai © Eurofootball.lt
„%c00054“ ekipos puolėjas %p05270 šiuo metu yra Italijoje ir jau rytoj bus oficialiai pristatytas kaip naujasis „Serie A“ lygos Romos „%c00019“ klubo žaidėjas.

Į gimtinę futbolininkas grįžta pagal nuomos sutartį.

24-erių metų R.Bianchi Mančesterio komandos gretas papildė vasarą, kai paliko „%c00081“ ekipą už 8.8 milijonus svarų sterlingų. Per pusę metų jam nepavyko įsitvirtinti Sveno Gorano Erikssono vadovaujamos komandos sudėtyje - per 24 susitikimus jis sugebėjo įmušti tik 5 įvarčius.

„Lazio“ klubui, kuris Italijos pirmenybėse žengia kuklioje 14-oje pozicijoje, žūt būt reikia pastiprinimo. Abi ekipos pasiekė susitarimą, R.Bianchi jau suderino visas kontrakto detales, italui telieka praeiti medicininį patikrinimą.

Tiesa, sostinės klubas už 9 milijonus svarų sterlingų (12.5 milijonus eurų) turi galimybę išpirkti jo kontraktą. Tuomet puolėjas pasirašytų penkerių metų sutartį ir per sezoną uždirbtų 1.5 milijono eurų.

Dabar už nuomą „Lazio“ klubas paklojo nedidelę pinigų sumą „Man City“ komandai ir nugvelbė R.Bianchi nuo kito „Serie A“ lygos „%c00251“ klubo, kuris taip pat domėjosi galimybe pasikviesti puolėją į savo gretas.