V.Dmitrijevas neigia pasirašęs sutartį su "Arsenal" © Eurofootball.lt
Jaunoji Maskvos "Torpedo" ekipos žvaigždė Viačeslavas Dmitrijevas paneigė, jog sutiko pasirašyti sutartį su Londono "%c00041".

17 metis futbolininkas, kuriuo domisi ir Turino "%c00038 , yra vadinamas vienu perspektyviausių gynėjų Europoje. Nepaisant to, tiek pats rusas, tiek "Torpedo" klubas paneigė kalbas, kad žaidėjas netrukus sudarys sutartį Anglijos klubu.

"Tikrai nepasirašiau jokio kontrakto su "Arsenal", kaip buvo teigiama spaudoje. Net jei jie domisi manimi, perėjimas į Londono ekipą įmanomas tik tuo atveju, jei anglams pavyks susitarti su mano dabartine komanda",-teigė V.Dmitrievas, kurio pravardė yra "dramblys".

Spaudoje buvo tvirtinama, kad Londono klubas jau susitarė su "Torpedo" dėl V.Dmitrievo persikėlimo į Angliją, kuris turėtų įvykti ateinančią vasarą, tačiau Maskvos ekipos prezidentas Aleksandras Tukmatovas tai neigia: "Niekas iš Anglijos dėl V.Dmitrievo įsigijimo su mumis nesusisiekė".

Tuo tarpu pačio gynėjo agentas Aleksejus Skoroedas patikino, jog anksčiau V.Dmitrievu domėjosi "Arsenal" jaunimo akademijos atstovai, tačiau pastaruoju metu skambučių iš jų sulaukta nebuvo.