"Barcelona" fanai klubo treneriu norėtų matyti J.Mourinho © Eurofootball.lt
Ispanų dienraštyje "El Mundo Deportivo" surengtas balsavimas atskleidė, kad Barselonos fanai praranda kantrybę dėl "%c00006" komandos trenerio Franko Rijkaardo. Vienas iš pagrindinių pretendentų jį pakeisti laikomas Jose Mourinho.

"El Mundo Deportivo" paskelbė balsavimą, kuriame Barselonos fanai nurodė, jog jie nori, kad Jose Mourinho taptų naujuoju komandos treneriu. "El Mundo Deportivo" išsiaiškino, kad net 66% balsavusiųjų norėtų, kad dabartinis komandos treneris olandas būtų pakeistas ir jo įpėdiniu taptų kontraversiškasis Jose Mourinho, anksčiau dirbęs Londono „Chelsea“.

Buvęs "Chelsea" treneris teigė, kad jis trokšta vėl treniruoti aukščiausios klasės klubą ir jei Frankas Rijkaardas "vaikšto plonu ledu", tuomet "Barcelona" klubas portugalui būtų geras pasirinkimas.

J.Mourinho buvo populiariausias balsavime, o 2-3 vietas pasidalino Arsenas Wengeras, kuris treniruoja "Arsenal" komandą ir "Barcelona" komandai vadovaujantis Frankas Rijkaardas. Tame pačiame balsavime Fabio Capello, šių metų vasarą atleistas iš Madrido "Real", gavo 5%, o Ronaldas Koemanas, kuris treniruoja banguotai žaidžiančią ispanų "Valencia" komandą - 3% balsų.

Ispanijos sporto dienraštis "Marca" spėja, kad F.Rijkaardas turi mėnesį laiko išsaugoti savo darbą, nes kitaip jį gali pakeisti J.Mourinho.