R.Palladino:“Maniau, jog kvietimas į rinktinę yra pokštas“ © Eurofootball.lt
Turino „%c00038“ puolėjas Raffaelle Palladino buvo patenkintas išgirdęs, jog yra pakviestas į Italijos rinktinę - bent jau pradėjo tuo tikėti.

Iš pradžių futbolininkas galvojo, kad trenerio Roberto Donadoni sprendimas paimti jį į nacionalinę rinktinę tėra pokštas.

„Praėjusiais metais žaidžiau tik jaunimo iki 21-rių metų rinktinėje, taigi kai kas nors pasakydavo man apie pakvietimą į vyrų rinktinę, aš galvodavau, kad tai pokštas“,- savo nuostabos neslėpė R.Palladino.

„Kai sužinojau, jog taip atsitiko išties, aš buvau labai laimingas“,- kalbėjo puolėjas.

Kai iš rinktinės iškrito Alessandro Del Piero, „Donas“ pamanė, jog laikas į komandą įnešti šviežienos, taigi pakvietė R.Palladino.

23-jų futbolininkas, atstovavęs „Salernitana“ ir „Livorno“ ekipoms, jau baigė savo svarų pasirodymą Italijos jaunimo komandoje.

Italijos U-21 rinktinėje R.Palladino sužaidė penkiolika rungtynių bei pelnė 4 įvarčius. Taip pat jis prasimušė į pagrindinę „Juventus“ ekipos sudėtį, kai ši rungtyniavo „Serie B“ lygoje.

Žaidėjas mano, jog didele dalimi prie sėkmingo klubo pasirodymo prisideda naujasis treneris Claudio Ranieri, pakeitęs buvusį strategą prancūzą Didier Deschampsą.

„Esame jauna komanda, tačiau puikus treneris Claudio Ranieri mus daug ko išmokė“,- pagyrų komandos treneriui negailėjo puolėjas.

„Praėjusiais metais laimėjome „Serie B“ titulą, kuris suteikė mums ryžto, pasitikėjimo ir vieningumo. Bet mes paklusniai eisime į priekį“,- ryžtingai nusiteikęs kalbėjo italas.

„Galbūt mes praradome du taškus Parmoje, tačiau mes vis dar žengiame greta lyderių“,- per daug nesureikšminęs praėjusio savaitgalio lygiųjų kalbėjo R.Palladino.