L.Messi: "Man tai buvo vienos prasčiausių rungtynių" © Eurofootball.lt
Argentinos rinktinės saugas Lionelis Messi pripažįsta, jog „Barcelona“ ekipai reikia kardinalių permainų žaidžiant išvykoje, ir pripažįsta, kad jo pasirodymas rungtynėse prieš „Getafe“ ekipą buvo vienas blogiausių per visą jo futbolininko karjerą.

Argentinietis buvo atviras kalbėdamas apie savo žaidimą praėjusį savaitgalį vykusiose rungtynėse, tačiau kartu paprašė baigtis kalbas apie krizę.

Šią savaitę Franko Rijkaardo pusėn pasipylė kritika, kuri L.Messi nuomone yra neteisinga ir paprašė leisti olandui išspręsti problemas nenaudojant jokio spaudimo.

„Man vaidenasi vaizdai iš mačo Getafėje, kur sužaidžiau vienas iš blogiausių rungtynių. Visi po jo jautėsi itin blogai“,- „El Mundo Deportivo“ duotame interviu kalbėjo L.Messi.

„Man niekas nesisekė, negalėjau rasti ryšio su Ronaldinho, kai visuomet tai įvyksta natūraliai. Tai buvo visiška nesėkmė“,- teigė saugas.

„Mums trūko aštrumo, o vien tik žaisti futbolą, kai rungtyniauji išvykoje, nepakanka. Rungtynės išvykoje mums tampa vis sunkesnės ir sunkesnės“,- šį sezoną komandą kamuojantį prakeiksmą pabrėžė saugas.

„Komandos netikėtai ginasi didelėmis pajėgomis ir bando mus įveikti kontratakuodamos bei paversdamos mūsų kūrybinę pusę niekais“,- samprotavo argentinietis.

„“Nou Camp“ stadione jie to nedaro, kadangi jie rodo mums daugiau pagarbos, kai aikštė yra didelė ir mus palaiko 90 tūkstančių sirgalių“,- konstatavo L.Messi.

„Bet išvykoje, kur kitos komandos jaučiasi labiau savimi pasitikinčios tuomet, kai įmuša, kaip „Getafe“, tada jau tampi prispaustas prie sienos “,- pridūrė saugas.