K.H.Rummenigge atsiima kritiką prieš O.Hitzfeldą © Eurofootball.lt
Miuncheno „Bayern“ ekipos valdybos pirmininkas Karlas-Heinzas Rummenigge siekia pataisyti santykius su „Bayern“ strategu Ottmaru Hitzfeldu ir pagyrė pastarąjį, nors vos prieš kelias dienas buvo dviprasmiškai užsiminęs apie trenerio ateitį klube.

Vieno stipriausių Vokietijos klubų valdybos pirmininkas sukritikavo trenerį po to, kai komanda UEFA taurėje sužaidė lygiosiomis namuose prieš „Bolton“ ekipą, o sekmadienį nusileido „Stuttgart“ vienuolikei.

Kasmetiniame klubo generaliniame susirinkime, K.H.Rummenigge pareiškė, jog jis neturi priekaištų O.Hitzfeldui ir net suteikia jam savo paramą.

„Esu laimingas ir „Bayern“ turėtų jaustis laimingas turėdamas tokį gerą draugą ir trenerį kaip Ottmaras Hitzfeldas“,- kalbėjo K.H.Rummenigge‘as.

„Neturiu jokių problemų su O.Hitzfeldu“,- pridūrė valdybos pirmininkas.

„Jis yra žmogus atsakingas už pasirinkimą, ryžtingumą ir žaidimo stilių. Svarbu ne ką nors kaltinti už tai, kas dabar vyksta, svarbu „Bayern“ sėkmė“,- tęsė K.H.Rummenigge.

Manoma, kad K.H.Rummenigge buvo nuliūdintas kai kurių O.Hitzfeldo sprendimų, kuriuos jis padarė paskutinėse dvejose rungtynėse, bet atsiėmė savo kritiką, kadangi komanda tebepirmauja Bundesligoje.