"Siena" ir "Cagliari" atleido vyr. trenerius © Eurofootball.lt
Italijos „Serie A“ lygos autsaiderių „%c00080“ ir „%c00216“ klubuose – kardinalios permainos. Abu klubai po nesėkmingai pradėto sezono atleido vyriausiuosius trenerius atitinkamai Andrea Madorlini ir Marco Giampaolo.

47-erių metų A.Mandrolini perėmė „Siena“ ekipos vairą šių metų birželio mėnesį, tačiau po sekmadienio rezultatu 3-2 pralaimėtų rungtynių „%c00213“ komandai buvo atleistas iš savo užimamų pareigų, kadangi klubas per 12 „Serie A“ lygos rungtynių laimėjo vos vienerias.

„Siena“ tėra surinkusi vos devynis taškus ir užima 16-ąją poziciją, kadangi kitas komandas „Cagliari“, „%c00081“, „Livorno“ ir „%c00085“ lenkia tik dėl geresnio įvarčių santykio.

A.Mandorlini trenerio poste pakeis buvęs šios komandos 48-erių metų strategas Mario Beretta. Šis treneris anksčiau „Serie A“ divizione treniravo Veronos „%c00068“ ir „%c00029“ klubus.

Tuo tarpu dar vienas labai prastai atrodantis „Cagliari“ klubas taip pat nusprendė atsisakyti M.Giampaolo teikiamų paslaugų. Sardinijos ekipa šiuo metu yra siejama su buvusiu treneriu Nedo Sonetti.

„Siena“ ir „Cagliari“ klubai yra ne pirmieji Italijos aukščiausios lygos klubai, kurie šiame sezone atleido vyriausiąjį trenerį. Tai kiek anksčiau padarė „Livorno“ bei „Reggina“ klubai, kurie taip pat kovoja dėl išlikimo aukščiausiame divizione.