"Bayern" taikosi į G.Pandevą © Eurofootball.lt
Miuncheno „Bayern“ futbolo klubo direktorius Paulas Breitneris patvirtino, kad norėtų įsigyti Romos „Lazio“ žvaigždę Goraną Pandevą.

Makedonas yra laikomas vienu perspektyviausių puolėjų Senajame žemyne. Tai tik patvirtina paskutinysis UEFA Čempionų lygos turas, kuriame „Lazio“ savo arenoje susigrūmė su Madrino „Real“ futbolininkais. Tame mače G.Pandevas įmušė abu šeimininkų įvarčius.

Buvęs Vokietijos rinktinės žaidėjas, žibėjęs Pasaulio čempionatuose 1974–aisiais bei 1982–aisiais, kai abiejų pasaulio čempionatų finalo mačuose pelnė įvarčius, ir dabartinis Miuncheno klubo direktorius P.Breitneris stebėjo rungtynes tarp „Lazio“ ir „Real“ iš Romos Olimpinio stadiono tribūnų.

„Mes norime Gorano Pandevo“ – pareiškė Breitneris. „Mes jį jau stebėjome tris kartus, ir mes taip pat žadame stebėti jo žaidimą spalio 31–ą dieną“.

Manoma, jog „Bayern“ vadovai „Lazio“ klubui kaip išpirką už G.Pandevą yra pasiryžę sumokėti iki 30 milijonų eurų. 24–erių puolėjo sutartis su Romos klubu galioja iki 2010-ųjų metų vasaros.

Pats futbolininkas yra sakęs, jog nesiruošia palikti Italijos sostinės komandos. Tačiau kalbama, kad juo domisi tokie milžinai gigantai kaip „Arsenal“, „Barcelona“ ar tas pats Madrido „Real“.