Brazilijos žvaigždės pavėlavo grįžti į klubus © Eurofootball.lt
Brazilijos rinktinės žvaigždės Ronaldinho (%p00210), Robinho (%p03164) ir Julio Baptista (%p01507) pavėlavo grįžti į "Barcelona" ir Madrido "Real" po nacionalinės rinktinės varžybų, todėl nebuvo įtraukti į komandų sudėtis šio savaitgalio Ispanijos čempionato varžyboms.

Puolėjai Robinho ir J.Baptista praleido paskutinę "Real" treniruotę penktadienį, po kurios klubas išvyko į Barseloną, kur šeštadienį žais su "Espanyol".

"Nesijaudinu dėl to, kadangi turime pakankamai žaidėjų dvikovai su "Espanyol"," - penktadienį spaudos konferencijoje teigė "Real" strategas Berndas Schusteris.

Trečiadienį Brazilijos rinktinė atrankos į 2010-ųjų Pasaulio čempionatą rungtynėse net 5-0 sutriuškino Ekvadoro futbolininkus. Brazilijos žiniasklaida pranešė, kad po šių rungtynių rinktinės žaidėjai, tarp kurių buvo Ronaldinho ir Robinho, surengė griausmingą vakarėlį, kuris tęsėsi iki paryčių.

"Tai, ką girdėjau, mane prajuokino, tačiau akivaizdu, kad viskas buvo ne taip, - teigė B.Schusteris. - Tokie dalykai turi baigtis. Mes pasikalbėsime su Robinho ir išgirsime jo versiją. Belieka tikėtis, kad viskas yra ne taip, kaip atrodo."

Penktadieninėje treniruotėje nedalyvavo ir "Barcelona" lyderis Ronaldinho. Katalonijos superklubo vyriausiasis treneris Frankas Rijkaardas buvo lakoniškas: "Rungtynėms su "Villarreal" registravau tik 18 žaidėjų, kadangi Ronaldinho dar negrįžo".