J.Terry ir A.Cole nežais apie mėnesį © Eurofootball.lt
Pastaruoju metu įvairių negandų persekiojamas Londono "%c00042" artimiausią mėnesį turės verstis be dviejų Anglijos rinktinės žvaigždžių - gynėjų Johno Terry (%p01985) ir Ashley Cole`o (%p01548).

Abu žaidėjai traumas patyrė Anglijos rinktinės treniruočių stovykloje. Pastaruoju metu traumų nuolatos kamuojamas J.Terry penktadienį turėjo gultis ant operacinio stalo, kur jam buvo operuotas kelis. Anglijos rinktinės kapitonas negalės žaisti apie tris savaites.

Tuo tarpu A.Cole`as traumą patyrė dar šeštadienį 3-0 laimėtose rungtynėse su Estija. Galiausiai atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, kad kairiojo krašto gynėjas negalės žaisti apie mėnesį.

Šios dvi netektys turėtų kelti nemažai rūpesčių "Chelsea" vyriausiajam treneriui Avramui Grantui, kadangi jis turės labai menką gynėjų pasirinkimą ne tik šeštadienį vyksiančiose Anglijos "Premier" lygos rungtynėse su "Middlesbrough", tačiau ir dviejuose būsimuose UEFA Čempionų lygos susitikimuose su Gelzenkircheno "Schalke".

Be to, dvikovoje su "Middlesbrough" Londono klubui padėti negalės dar vienas gynėjas - Wayne`as Bridge`as.

"Chelsea" Anglijos čempionate užima septintą vietą ir septyniais taškais atsilieka nuo lyderių Londono "Arsenal", kurie yra sužaidę vienomis rungtynėmis mažiau.