D.Beckhamas sėkmingai grįžo į aikštę © Eurofootball.lt
Anglijos nacionalinės rinktinės žvaigždė Davidas Beckhamas (Davidas Beckhamas) grįžo į rikiuotę po traumos ir padėjo Los Andželo "Galaxy" klubui iškovoti lygiąsias JAV "MLS" lygos rungtynėse su Niujorko "Red Bulls" ekipa.

Po dešimt dėl kelio traumos praleistų rungtynių D.Beckhamas aikštėje pasirodė 67 minutę pakeitęs komandos draugą Peterį Vagenasą. D.Beckhamo pasirodymas pastebimai paveikė komandos draugų žaidimą į gerąją pusę, tačiau šie nesugebėjo išnaudoti susikurtų progų.

Šios lygiosios pratęsė Los Andželo "Galaxy" klubo nepralaimėtų rungtynių seriją iki septynių, tačiau nutraukė 5 iš eilės iškovotų pergalių seriją.

Nesėkmė "Galaxy" būtų reiškusi nepatekimą į atkrintamąsias varžybas - klubas likus žaisti vienerias rungtynes su Čikagos "Fire", trimis taškais atsilieka nuo "Kansas City Wizards" ir "Fire".

Tuo tarpu "Red Bulls" ekipa užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose, kurių pirmame etape susitiks su "New England" klubu.

D.Beckhamas negalėjo rungtyniauti nuo šių metų rugpjūčio 29 dienos, kuomet patyrė kelio traumą "Super lygos" finale mače su Meksikos klubu "Pachuca". Be traumuoto saugo žaidusi Los Andželo "Galaxy", laimėjo penkias rungtynes iš eilės ir taip susigrąžino minimalius šansus pakovoti dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas.