M.Essienas: "Dar galime tapti čempionais" © Eurofootball.lt
Nors Londono "%c00042" Anglijos čempionate nuo lyderių Londono "Arsenal" atsilieka septyniais taškais, komandos saugas Michaelis Essienas (%p00574) yra įsitikinęs, kad "Mėlynieji" šiemet gali tapti čempionais.

"Žinoma, kad galime. Turime reikiamus žaidėjus ir komandą, tačiau tuo pačiu puikiai suprantame, kaip sunku bus tai padaryti," - interviu vienam sporto žurnalų teigė Ganos rinktinės saugas.

Žaidėjas neišvengė ir klausimų apie tai, ar smarkiai komandą paveikė charizmatiškojo Jose Mourinho pasitraukimas iš Londono klubo vyriausiojo trenerio posto.

"Visiems Jose išėjimas sukėlė šoką, o man buvo labai liūdna ir kaip žmogui, ir kaip žaidėjui, - kalbėjo M.Essienas. - Tai jis mane prisiviliojo į "Chelsea", padėjo prisitaikyti prie angliško futbolo. Jis taip pat man smarkiai padėjo tobulėti kaip žaidėjui. Todėl buvo tikrai sunku."

"Kelios pastarosios savaitės komandai buvo labai sunkios, tačiau turime palaikyti savo naująjį trenerį, iškovoti pergales dėl jo, dėl savęs ir dėl sirgalių," - sakė saugas.