A.Robbenas nežais bent mėnesį © Eurofootball.lt
Du Madrido "%c00003" žaidėjai - Olandijos rinktinės saugas Arjenas Robbenas (%p02540) ir Argentinos rinktinės gynėjas Gabrielis Heinze (%p00308) iš savo rinktinių grįžo traumuoti, ketvirtadienį pranešė Ispanijos žiniasklaida.

Už 36 milijonus eurų vasarą iš "Chelsea" į Karališkąjį klubą perėjęs A.Robbenas tik neseniai išsigydė traumą ir "Real" gretose nuo rungtynių pradžios aikštėje pasirodė vos 2 kartus, tačiau atstovaudamas Olandijos rinktinei patyrė kairiosios šlaunies traumą, dėl kurios negalės žaisti iki penkių savaičių.

Olandui teks praleisti "Real" UEFA Čempionų lygos rungtynes su Pirėjo "Olympiakos" namuose ir atsakomąją dvikovą svečiuose. 23-ių kairiojo krašto saugas taip pat nepadės Olandijai lapkritį vyksiančiose atrankos į 2008-ųjų metų Europos čempionatą rungtynėse su Liuksemburgu.

Tuo tarpu taip pat vasarą į Ispaniją persikėlęs G.Heinze negalės žaisti iki trijų savaičių dėl kirkšnies traumos.

Skaudesnė Karališkajam gali būti argentiniečio netektis, kadangi pastaruoju metu traumas patyrę buvo centro gynėjai brazilas Pepe ir vokietis Christophas Metzelderis. Italijos rinktinės centro gynėjas Fabio Cannavaro ketvirtadienį jau treniravosi su komandos draugais po kelio traumos.