R.Benitezui kelia nerimą "Liverpool" žaidimas © Eurofootball.lt
„Liverpool“ ekipos vyriausiasis treneris Rafa Benitezas teigia esąs susirūpinęs jo vadovaujamos komandos dabartiniu nuosmukiu.

„Liverpool“ ekipa iš paskutinių keturių „Premier“ lygos mačų laimėjo tik vieną, o Čempionų lygos rungtynėse namuose nusileido „Marseille“ ekipai.

Specialistas iš Ispanijos yra kritikuojamas dėl vykdomos sudėties rotacijos, įskaitant tai, jog lygos rungtynėse už klubui rekordinę sumą įsigytas Fernando Torresas paliekamas ant atsarginių žaidėjų suolelio, tuo tarpu formos neatgaunantis Stevenas Gerrardas išleidžiamas žaisti.

„Raudonieji“ rizikuoja paleisti į priekį pirmaujantį Londono „Arsenal“ klubą, tačiau smukusio žaidimo lygio kaltę treneris linkęs užkrauti visai komandai, o ne kam nors individualiai.

„Išties esu susirūpinęs dėl komandos paskutinėse penkeriose rungtynėse, kadangi nežaidžiame savo lygyje“,- „Liverpool Echo“ duotame interviu teigė R.Benitezas.

„Galite kalbėti apie Steveno Gerrardo žaidimą, kadangi jis yra komandos kapitonas, bet taip pat galite kalbėti ir apie kitų žaidėjų žaidimą. Buvau nusivylęs, kai po rungtynių prieš „Marseille“ žmonės kalbėjo apie Mohamedo Sissoko ir Sebastiano Leto žaidimą“,- aiškino strategas.

„Taigi sakau, jog komanda nežaidžia puikiai, bet jūs negalite išskirti vieno žaidėjo. Tokia pati situacija yra su Stevenu Gerrardu“,- savo nuomonę apie kritiką žaidėjams išsakė R.Benitezas.

„Komanda dirba sunkiai, mums tereikia patobulėti taktiškai ir įgyti pasitikėjimą savo jėgomis“,- teigė treneris.

Šeštadienį „Liverpool“ turi galimybę sugrįžti į pergalių kelią Liverpulio miesto derbyje su „Everton“ ekipa.