"Liverpool" versis be D.Aggerio ir X.Alonso © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos „%c00045“ klubas gali daugiau negu šešias savaites verstis be Danijos nacionalinės rinktinės gynėjo Danielio Aggerio (%p04181) ir saugo iš Ispanijos Xabi Alonso (%p01026), kurie patyrė pėdos traumą.

22-iejų metų vidurio gynėjas D.Aggeris prieš praėjusio antradienio 1-1 pasibaigusias pirmąsias UEFA Čempionų Lygos A grupės rungtynes su Portugalijos „%c00109“ klubu nors ir buvo įtrauktas į komandos sudėtį, bet skundėsi skausmais.

Tuo tarpu 25-erių metų vidurio saugas X.Alonso praėjusio šeštadienio 0-0 pasibaigusiose varžybose su „%c00057“ patyrė traumą ir negalėjo dalyvauti pirmadienį surengtoje „Liverpool“ komandos treniruotėje.

„Nei vienam iš šių žaidėjų neprireiks operacijos, bet mes spėjame, kad jie negalės rungtyniauti nuo keturių iki šešių savaičių, - teigė „Liverpool“ atstovas spaudai.

Vyriausiasis „raudonųjų“ treneris Rafaelis Benitezas per devynerias šio sezono rungtynes jau spėjo padaryti 38 pasikeitimus ekipoje. Gynėjo D.Aggerio netektis gali būti didelė spraga gynybos šerdyje.

Visgi yra geros naujienos „Liverpool“ stovykloje. Jau pilna jėga gali treniruotis gynėjas iš Brazilijos %p00172, kuris nežaidė nuo šių metų balandžio mėnesio ir Norvegijos rinktinės lyderis Johnas Arne Riise (%p02015).