Miguelis įsipareigojo likti "Valencia" klube © Eurofootball.lt
Portugalijos nacionalinės rinktinės ir Ispanijos „Primera“ lygos „%c00004“ klubo dešiniojo krašto gynėjas Miguelis (%p02814) pratęsdamas savo sutartį dar dvejiems metams nusprendė likti Valensijos ekipoje iki 2012-ųjų metų birželio mėnesio.

27-erių metų futbolininkas po penkerių metų praleistų gimtajame sostinės Lisabonos „%c00130“ ekipoje 2005 metais už 8 milijonų eurų sumą papildė „šikšnosparnių“ klubo gretas, ir prie savo ankstesniojo kontrakto, kuris turėjo pasibaigti 2010 metais, pridėjo dar du metus.

Šiuo gynėju vasarą domėjosi tokie Anglijos „Premier“ lygos grandai kaip Londono „%c00042“, „%c00045“ ir Londono „%c00041“, tačiau portugalas pasirinko „Valencia“ klubą, kuriame dabar žais iki 2012 metų.

„Su klubu pasirašiau naują, dviejų metų kontraktą ir viliuosi, jog ateinančiais metais dalykai klostysis gerai, - oficialiai „Valencia“ klubo svetainei teigė Miguelis. – Esu labai patenkintas, nes sprendimas buvo priimtas ne tik mano, bet ir „Valencia“ ekipos iniciatyva“.

Miguelis padėjo „šikšnosparniams“ pirmosiose UEFA Čempionų Lygos B grupės varžybose išvykoje rezultatu 1-0 nugalėti Vokietijos Bundesligos Gelzenkircheno „%c00015“ klubą.

Legionierius iš Portugalijos taip pat buvo šokiruotas, kad grupėje taip pat rungtyniaujančio „Chelsea“ ekipos vyriausiasis treneris, jo tėvynainis Jose Mourinho paskelbė atsistatydinsiąs iš savo užimamų pareigų.

„Ką tik tai sužinojau. Labai užjaučiu ir linkiu jam visko kas geriausia , - pridūrė Miguelis. – Manau, kad tai „Chelsea“ paveiks, nors laikas viską parodys. Visada yra sunku, kai treneris palieka komandą sezono pradžioje, tačiau „mėlynieji“ turi labai pajėgią komandą ir gali bet kada pateikti siurprizą“.